вторник, 31 марта 2020 г.

Візажна справа. Група №10. Урок №100.

Тема: Основні вимоги до кольорів та відтінків засобів декоративної косметики.

Фантазійний макіяж — це арт-макіяж, який виходить за рамки буденного і навіть вечірнього. Це не просто корекція рис обличчя, а повноцінне перевтілення. При створенні такого макіяжу не керуються чіткими правилами. Це в першу чергу творчий процес, який вимагає застосувати художні здібності, щоб результат вийшов вражаючим.

Кольорова гама засобів декоративної косметики обирається відповідно до стилю фантазійного макіяжу. Кольори повинні бути чистии та яскравими, а якість косметичних засобів - неодмінно високою.

Всіх стилів фантазійного макіяжу не перелічити - список ніколи не буде повним, враховуючи, що будь-хто має можливість створити свою варіацію такого макіяжу і додати її до вже існуючих. Втім, все-таки можна виділити основні напрямки фантазійного макіяжу.

Анімалістичний фантазійний макіяж




Цей макіяж допоможе перейняти зовнішній вигляд тварини — будь-якого з тих, які тільки існують. Правда, краще вибирати тих, хто має яскраво виражені, пізнавані риси — їх буде легше передати на обличчі, «малюючи» б'юті-засобами для гриму.
Звичайний макіяж cat eye може перетворитися в арт-макіяж в анималистическом стилі, якщо дозволити трохи гротеску. Більш довгі стрілки, більш різкий контуринг, а також додавання кольорових лінз, вусів і «носа» — елементи, які зроблять зовнішність «котячою».
Звичайно, макіяж можна створити і під будь-якого іншого тварини.

Рослинний фантазійний макіяж.

Макіяж можна віднести до «рослинному», коли в якості елементів фейс-арту використовуються стеблинки і пагони, листочки, бутони і розкрилися у всій своїй красі квіти. Перетворюючи їх сплетення візерунки, дівчата отримують по-весняному ніжний макіяж для чарівного і жіночного образу.

Абстрактний фантазійний макіяж.


В абстрактному фантазійному макіяжі, як правило, немає провідної теми — все будується на лініях, фігурах та їх обрисах. Можна додати побільше графіки або ж, наприклад, зосередитися в першу чергу на формі, що заповнюється кольором. При створенні такого макіяжу надихатися краще всього, ясна річ, абстрактним мистецтвом — воно підкаже, які ідеї можна було б втілити в життя.

Домашнє завдання:
Підготувати 7-10 тестових питань до теми.

Завдання надіслати на поштову скриньку vilitinka@gmail.com

Комментариев нет:

Отправить комментарий