вторник, 24 марта 2020 г.

Візажна справа. Група №10. Урок №92.

Тема: Загальна характеристика рекламного, кастингового макіяжу.


Кастинговий макіяж.

Головне завдання моделі на кастингу - показати свою індивідуальніст, тому не слід важкий макіяж з використанням великої кількості корегуючи засобів. Макіяж повинен маскувати дефекти і візуально підкреслювати або доповнювати особливості зовнішності, але при цьому бути природним і легким. Кастинг-директор очікує побачити натуральну зовнішність, тому необхідно дати йому простір для фантазії, а не нав'язувати вже готовий образ. Тож, для кастингу найкраще підійде денний макіяж.



Рекламний макіяж



Спробуйте уявити сучасний світ без реклами. Не вдалося? Вся візуальна реклама побудована на зображеннях: часто зображеннях людей, майже завжди молодих, ще частіше дівчат, безумовно, красивих. З психологічної точки зору споживач асоціює себе із зображенням. Всі думають: я куплю цей крем та обов'язково стану такою ж молодою та прекрасною. Але далеко не кожен задається питанням, скільки сил було вкладено в створення цього ролика чи картинки. Справжні професіонали підбирають майже ідеальну модель («майже» - тому що зовсім ідеальних не буває), правильно виставляють світло, вибирають потрібні ракурси, обробляють фото та отримують супер результат. Потім пересічні люди (наприклад, домогосподарки та офісні працівники) вірять в «ідеальність» моделі. Мало хто задумується над тим, що її "натуральна" ідеальна шкіра - результат титанічних зусиль візажиста. Макіяж для реклами, фото- та відеозйомок називається комерційним макіяжом або рекламним макіяжом. Часто рекламний макіяж відрізняється незвичною формою чи екстравагантними кольоровими рішеннями.
Індустрія краси на сьогоднішній день одна з самих прибуткових в сфері послуг. Хороший майстер-візажист, який працює з рекламою, точно знає, скільки косметичних засобів потрібно нанести на майже ідеальне обличчя, щоб воно стало ідеальним. Від інтенсивності світла освітлювальних приладів при зйомці залежить контрастність корекції обличчя моделі.

Домашнє завдання:
Визначити відмінності кастингового та рекламного макіяжів.
В яких сферах діяльності в нашому місті може використовуватись рекламний макіяж?

Завдання надіслати на поштову скриньку vilitinka@gmail.com


Комментариев нет:

Отправить комментарий