пятница, 27 марта 2020 г.

Візажна справа. Група №10. Урок №95.

Тема: Загальна характеристика макіяжу при окулярах.

Сьогодні окуляри виконують не тільки свою первісну функцію (коригують зір), але і дозволяють створити різні стильні образи. Тому цей аксесуар став широко поширений навіть серед людей, у яких немає ніяких проблем із зором. Нові колекції окулярів кращих дизайнерів з'являються так само часто, як і колекції одягу. Але щоб окуляри підкреслювали зовнішність з вигідного боку, потрібно підібрати відповідну оправу, а також зробити правильний макіяж, щоб всі елементи образу вдало доповнювали один одного.




Макіяж при окулярах
Дуже важливо щоб оправа гармоніювала не тільки з формою обличчя, але і з бровами. Оправа, як і брови, є яскравим акцентом, тому домінувати має щось одне. Стилісти радять підбирати колір оправи, відштовхуючись від кольору брів. Дівчатам з темним бровами не слід вибирати чорну оправу. Ідеально підійде оправа на один або два тони світліше брів. На обличчі зі світлими бровами добре виглядатимуть яскраві оправи, тоді обличчя стане більш виразним. Якщо оправа майже непомітна, можна більше підкреслити брови.
Щоб дуги брів і оправа окулярів не створювали ефект подвійних брів, рекомендується носити окуляри з оправою, яка зовсім трохи прикриває брови.

Макіяж під окуляри залежить також від типу лінз.

При далекозорості лінзи створюють ефект збільшених, наближених очей, тому макіяж повинен бути особливо акуратним.


При короткозорості лінзи візуально зменшують очі - тому макіяж служить для того, щоб очі виглядали ширше і виразніше, а погляд став більш відкритим.
Домашнє завдання:
Скласти 7-10 тестових питань до теми.

Завдання надіслати на поштову скриньку vilitinka@gmail.com

Комментариев нет:

Отправить комментарий