понедельник, 16 марта 2020 г.

Візажна справа. Група №20. Урок №111.

Тема: Загальна характеристика фантазійного макіяжу.
Фантазійний макіяж є одним з видів професійного макіяжу, осільки для його виконання необхідна спеціальна підготовка: оволодіння різними художніми прийомами, знання кольористики та вміння поєднувати різні техніки виконання макіяжу. Фантазійний макіяж може використовуватись в шоу-програмах, відеокліпах, для портфоліо та в інших цілях.
Найчастіше, майстер-візажист певний час виношує ідею, тобто розробляє концепцію майбутнього макіяжу, виконує ескіз на аркуші паперу та підбирає модель для втілення свого творчого задуму. Обов'язково потрібно виконати пробний макіяж, щоб виправити або змінити пвні детлі або остаточно затвердити форму та колір у відповідності до концепції  майбутнього образу. Якщо це комерційне замовлення - то візажист виконує ескіз майбутнього макіяжу за задумом замовника послуги і узгоджує з ним остаточний варіант.



Завдання:
Визначити, які засоби художньої виразності використано у макіяжах на фото? Які прийоми та техніки?
Фото 1

Фото 2
При виконанні фантазійного макіяжу часто вкористовуються різноманітні аксесуари: накладні вії екстравагантної довжини, глітери, стрази, пір'я, клаптики тканини, паєтки та інше.

Фантазійний макіяж дає можливість майстру-візажиту втілити в життя свої найсміліші творчі задуми.
Домашє завдання:
Виконати замальовки фантазійного макіяжу на одну з тем: "Підводний світ", "Чарівна весна", "На крилах кохання". Вказати перелік матеріалів для втілення вашого творчого задуму.

Завдання надіслати на поштову скриньку vilitinka@gmail.com


Комментариев нет:

Отправить комментарий