вторник, 17 марта 2020 г.

Візажна справа. Група №10. Урок №88.

Тема: Основні прийоми виконання креативного, подіумного макіяжу.

Крок номер один при нанесенні макіяжу для показів - рівний гладкий тон. Він є фоном, на якому візажист створює новий фантазійний образ колекції. Необхідні якості в тональної основі - стійкість, надійність і практичність. Шкіра обличчя моделі обов'язково повинна бути матовою. Навіть після закінчення тривалого часу неприпустимі жирний блиск, скочування косметичного засобу. Тональний крем визажит завдає спонжем, що дозволяє прибрати з шкіри зайву вологу, що міститься в косметиці. Закріпити тон допоможе професійна пудра. Традиційно її наносять на обличчя, шию і зону декольте.



Очі - найвиразніша частина обличчя моделі. В залежності від творчої задачі та ідеї колекції, візажисти використовують різні засоби декоративної косметики, різні техніки. Використовують тіні для повік яскравих тонів, що можуть бути великі стрілки навколо очей - чорні або контрастних кольорів.



При оформленні губ візажистами використовується помада яскравих відтінків – рубін, слива, бордо, а також класична червона.

Залежно від способу губи можуть бути декоровані блискітками і стразами. Чіткий контур досягається використанням олівця в тон помади. Іноді поверх помади застосовується пудра, що робить губи бархатистими.
Велике значення надається бровам. Майстри досягають природного відтінку, який максимально поєднується з кольором волосся моделі. Корекція форми брів обов'язковою відповідно до модними тенденціями. Їм надається оптимальна форма по ширині і густоті. Брови моделі не повинні бути бляклими.
Можливо нанесення графічного малюнка на обличчя за допомогою скотча і набору пензлів.

Відмітні особливості.
Макіяж для подіуму разюче відрізняється від того, до чого ми звикли, з чим стикаємося щодня.
Салонний макіяж приховує всі недоліки на обличчі і нерівності. Макіяж в стилі Fashion надає велике значення яскравої індивідуальності. Особливості зовнішності підкреслюють, навіть перебільшують: рельєфна поверхня особи, занадто глибоко посаджені очі, занадто широкі губи.
У салонному варіанті основним є формування овальної форми обличчі. Fashion-індустрія цінує квадрат, тому за допомогою макіяжу візажисти спеціально підкреслюють виступи щелепи.
Макіяж для подіуму помітно відрізняється від повсякденного. Він більш яскравий, опуклий, при його створенні використовуються різні ефекти.
В залежності від настрою колекції, задуму дизайнера майстри візажу використовують різні види подіумних образів для макіяжу.

Креативний макіяж киконується за технологією подіумного, але відповідно до тематики фотосесії.

Домашнє  завдання:
Скласти інструкційну карту виконання креативного макіяжу на Хелоуін.

Завдання надіслати на поштову скриньку vilitinka@gmail.com

Комментариев нет:

Отправить комментарий