понедельник, 30 марта 2020 г.

Візажна справа. Група №10. Урок №96.

Тема: Основні прийоми виконання макіяжу при короткозорості.

Як вам вже відомо, окуляри при короткозорості візуально зменшують очі, тому макіяж повинен їх збільшувати. Для цього використовують контрасні віднінки тіней  насиченої кольорової гами та інтенсивні контури.

Підготовку обличчя до нанесення макіяжу, корекцію дрібних недоліків, тонування та нанесення пудри виконують за класичними правилами.

Брови оформлюють в будь-якій техніці, враховуючи кольоротип зовнішньості клієнта а також розмір, кольор та форму оправи окулярів.

Макіяж очей розпочинають з підведення контуру олівцем темного кольору. Контур слід підводити по верхній та нижній лініях росту вії виходячи за зовнішні кути очей. Лінії контурв верхнього і нижнього повік можна з’єднати або зробити розривними, але обов’язково розтушувати.




На рухоме повіко потрібно нанести тінь-основу світлого кольору, контур складки повіка промалювати та розтушувати в напрямкускроні більш темними тінями з обраної кольорової гами; поглибит та підкреслити контур найтемнішим кольором тіней.
Наносять блики на центр верхньоо повіка, під згин брів та на внутрішній кут ока перламутровими тінями найсвітлішого відтінку.
По слизовій нижнього повіка можна провести світлим каялом.
Вії профарбовують з акцентом на середину ока.

Приклади виконання макіяжу очей при короткозорості.





Макіяж губ, нанесення рум’ян та сухих коректорів виконують за класичними правилами.

Домашнє завдання:
Скласти інструкційну карту виконання макіяжу при короткозорості.

Завдання надіслати на поштову скриньку vilitinka@gmail.com

Комментариев нет:

Отправить комментарий