вторник, 17 марта 2020 г.

Візажна справа. Група №10. Урок №87.

Тема: Основні прийоми виконання конкурсного макіяжу.

Найголовніше при виконанні конкурсного макіяжу - це ваша модель. Дівчина в ідеалі повинна мати правильні риси обличчя, довгу шию, чисту шкіру, досить велику рухому повіку, високу брову. Зростання моделі бажано вище 170 см, так як на змагальної майданчику вашу модель має бути видно, дівчина повинна привертати увагу суддів відразу при виході на змагальну майданчик. Пам'ятайте, що модель залишається одна для подання вашої роботи на майданчику. І, залежно від того, як ви її психологічно налаштуєте, до 50% вашого результату буде залежати від неї. Образ і поведінка моделі обов'язково повинні відповідати нормам пристойності. Модель повинна собі подобатися в тому образі, який ви на ній зробили - це додасть вам плюсів. Моделі з татуажем і нарощеними віями до участі не допускаються (в деяких випадках нараховуються штрафні бали).




Конкурснй макіяж виконується за класичною послідовністю виконання салонного макіяжу.
Конкурсний макіяж відрізняється від салонного складністю дизайну і ретельною обробкою всіх деталей особи (очі, брови, губи).  Особлива увага приділяється дизайну вій, як об'ємному, динамічному елементу в оформленні очей.


Пропоную переглянути майстер-клас з виконання конкурсного макіяжу.
Особливу слід приділити техніці виконання макіяжу (чистота кольорів і колірних переходів, симетричність, якість растушевок), дотримання санітарних і гігієнічних вимог до інструментів і прийомам роботи, якості використовуваних матеріалів.

Домашнє завданя:
Назвати етапи виконання макіяжу.
Визначити особливості виконання конкурсного макіяжу до кожного з етапів.

Завдання надіслати на поштову скриньку vilitinka@gmail.com

Комментариев нет:

Отправить комментарий